Ce Trebuie Să Ştie Toţi Discipolii Dafa

(Minghui.org) Persecuţia din China continentală asupra Falun Gong continuă, iar rectificarea Legii nu este încă terminată. Pentru a nu furniza oportunitatea Partidului Comunist Chinez de a supraveghea şi a monitoriza, îndemnăm pe toţi practicanţii Dafa şi discipolii Dafa să înceteze să utilizeze WeChat, Tencent QQ, iCloud, Skype şi alte sofware-uri silimare, indiferent dacă locuiţi în China continentală sau în alte ţări sau regiuni din lume. Cerem practicanţilor care se justifică să se oprească din a răspândi, a urma, a persista în folosirea diverselor scuze. Acest lucru este pentru siguranţa personală şi pentru siguranţa informaţională a voastră înşivă, a proiectelor Dafa şi a oamenilor din jurul vostru.

Telefoanele mobile cu programele WeChat, Tencent QQ, iCloud în chineză simplificată şi alte astfel de software-uri instalate pe ele au transmis contactele lor şi alte informaţii către PCC. Vă rugăm să stergeţi imediat aceste aplicaţii şi să vă resetaţi telefonul la setările iniţiale din fabrică. Pentru a face asta, mergeţi în Setări -> General -> Resetare -> Ştergerea Întregului Conţinut şi a Setărilor (nu Resetare Toate Setările) -> Ştergeţi Acum -> Ştergeţi Telefonul. Doar urmând aceşti paşi puteţi să vă restauraţi telefonul la Setările Implicite din Fabrică.

Toate dispozitivele Apple trebuie să aibă iCloud închis din Setări. De asemenea trebuie să nu setați limba pe “Chineză Simplificată”, altfel informațiile voastre, incluzând contactele voastre, informațiile bancare, fotografii, parole și alte informații personale vor fi automat sincronizate cu serverul de iCloud care este administrat de o companie chineză. Chiar și informațiile membrilor familiei voastre și a prietenilor voștri și textele (n.t.: probabil sms-uri) pot fi obținute prin contul de iCloud. (Apple a început să stocheze informațiile din contul de iCloud ce conțin Chineza Simplificată pe servere chinezești începând cu 28 februarie 2018). Pentru a opri iCould, mergeți în Setări → numele dumneavoastră (ID-ul de Apple) → iCloud → închide Dispozitivul iCloud și toate aplicațiile care utilizează iCloud.

Dacă ați avut pornit iCloud în trecut, o mulțime de informații deja a fost automat încărcată pe iCloud. De aceea, după ce închideți iCloud pe telefonul vostru, încă mai trebuie să ștergeți tot conținutul stocat în iCloud. Pentru a face asta, trebuie să vă logați în iCloud de pe computerul vostru și apoi să ștergeți tot conținutul de acolo.

Dacă nu v-ați configurat dispozitivul așa cum a fost descris mai sus, vă rugăm să fiți siguri că vă schimbați setările cât mai repede posibil după ce vedeți această notificare.

Rugăm pe toți practicanții Dafa și discipolii Dafa să urmeze această notificare în primul rând ei înşişi. Vă rugăm să distribuiţi anunţul şi să vă ajutaţi unul pe altul să faceţi schimbările necesare de setări cât mai repede posibil pentru a reduce astfel pierderile şi pentru a evita să continuaţi să ajutaţi persecuţia PCC.

Consiliul Editorial Minghui

30 iunie 2018


Chinese version available

CATEGORY: Other Minghui Notices

RELATED ARTICLES

Puteţi tipări la imprimantă şi puteţi transmite toate articolele publicate pe Clearharmony, dar vă rugăm să menţionaţi sursa.